Je bent nu hier: Home / Over mij

Over mij

Ineke Steenbergen

hoogbegaafdheid zwolle Ineke-Steenbergen-4Ik krijg energie van coachen. Al heel wat jaren zet ik dit talent met veel plezier en enthousiasme in tijdens mijn werk als senior HR adviseur en als jongerencoach. Daarnaast heb ik affiniteit met meer- en hoogbegaafde jongeren. Daarom heb ik de opleiding tot talentbegeleider bij Novilo gevolgd en deze in 2017 afgerond. Met deze opleiding heb ik extra kennis en vaardigheden opgedaan om meer- en hoogbegaafde kinderen en jongeren te herkennen en te erkennen om hen de juiste begeleiding te bieden.

Daarnaast ben ik werkzaam als vrijwillig jongerencoach bij Impacter Zwolle. Als moeder van een tiener en een jongere ben ik ervaringsdeskundige.

Als coach richt ik mij bewust op de leeftijdscategorie 13 tot 25 jaar.  In deze fase van je leven neem je belangrijke besluiten voor jouw toekomst. Ik vind het een uitdaging om daar met mijn kennis en talenten een bijdrage aan te leveren.

hoogbegaafdheid zwolle fb-logo-square           hoogbegaafdheid zwolle Novilo          hoogbegaafdheid zwolle 4-fasen-beeldmerk-rag                 

 

hoogbegaafdheid zwolle onderwijsbeurszwolleIk blijf mij ontwikkelen door het volgen van cursussen, trainingen en het opdoen van ervaring. Zelf onderga ik regelmatig coaching, zodat ik weet hoe belangrijk zelfreflectie en het bepalen en behalen van doelen zijn. In januari 2019 heb ik de specialisatiemodule actief executief afgerond waarmee ik aan de hand van spelvormen met jongeren werk aan de verdere ontwikkeling van de executieve (uitvoerende) functies. In november 2019 heb ik de opleiding studiekeuzeadvies afgerond en ben ik gecertificeerd studiekeuze-adviseur. Hiermee kan ik tieners helpen bij het maken  van hun studiekeuze. In januari 2020 heb ik een workshop speeddatecoaching gevolgd, zodat ik op onderwijsbeurzen korte coachsprekken kan voeren met tieners. Het eerste halfjaar van 2023 heb ik de opleiding tot vrijwillig jongerencoach bij Impacter gevolgd en afgerond. 

Neem contact op