Je bent nu hier: Home / Over mij

Over mij

Ineke Steenbergen

hoogbegaafdheid zwolle Ineke-Steenbergen-4Ik krijg energie van coachen. Al 20 jaar zet ik dit talent met veel plezier en enthousiasme in tijdens mijn werk als HR adviseur. Daarnaast heb ik affiniteit met meer- en hoogbegaafde kinderen en tieners. Daarom heb ik de opleiding tot talentbegeleider bij Novilo gevolgd en deze in 2017 afgerond. Met deze opleiding heb ik extra kennis en vaardigheden opgedaan om meer- en hoogbegaafde kinderen en tieners te herkennen, te erkennen en hen de juiste begeleiding te bieden.

Ook ben ik werkzaam als opvoedondersteuner bij Home-start en begeleid en coach ik op dit moment een hoogbegaafde jongen. Als moeder van 2 pubers ben ik ervaringsdeskundige.

Als coach richt ik mij bewust op jongeren tussen de 11 en 19 jaar. In deze fase van je leven neem je belangrijke besluiten voor jouw toekomstige leven. Ik vind het een uitdaging om daar met mijn kennis en vaardigheden een bijdrage aan te leveren.

hoogbegaafdheid zwolle fb-logo-square           hoogbegaafdheid zwolle Novilo          hoogbegaafdheid zwolle 4-fasen-beeldmerk-rag

Ik blijf mij ontwikkelen door het volgen van cursussen, trainingen en het opdoen van ervaring. Zelf heb ik ook coaching ondergaan, zodat ik weet hoe belangrijk zelfreflectie en het bepalen en behalen van doelen zijn. In januari 2019 heb ik de specialisatiemodule actief exectief afgerond waarmee ik aan de hand van spelvormen met jongeren werk aan de verdere ontwikkeling van de executieve (uitvoerende) functies. In november 2019 heb ik de opleiding studiekeuzeadvies afgerond en ben ik gecertificeerd studiekeuze-adviseur. Hiermee kan ik tieners helpen bij het maken  van hun studiekeuze. In januari 2020 heb ik een workshop speeddatecoaching gevolgd, zodat ik op onderwijsbeurzen korte coachsprekken kan voeren met tieners.

Neem contact op